Dierenriemstraat 108A,   9742 AK GRONINGEN
Dierenriemstraat 108A, 9742 AK GRONINGEN

Huawei reparatie in Groningen

Bij PureRepair in Groningen voeren wij alle reparaties voor de Huawei uit. Naast de standaard service, zoals een scherm of batterij vervanging, voeren wij ook complexe reparaties aan het moederbord van uw Huawei uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van de Huawei krijgt u 3 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van Huawei direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Groningen of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw Huawei apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Meest voorkomende problemen

Glas gebroken
Dit is veruit het meest voorkomende defect. Uw glas ligt in duizenden stukjes en moet oppassen uw vingers er niet aan te snijden. Wij kunnen zorgen dat uw Smartphone/Telefoon weer als nieuw uitziet door het gehele scherm te vervangen. Dit houdt in dat u een nieuw LCD en digitizer (het glasplaatje) krijgt. Wij gebruiken uitsluitend originele schermen.

Batterij loopt snel leeg
Normaliter heeft een Smartphone/Telefoon accu een levensloop van ongeveer 1,5 jaar. Na deze periode valt de iPhone uit na kort gebruikt. Het is ontzettend vervelend om op een drukke dag niet meer bereikbaar te zijn. Daarom is het verstandig eens in de 1,5 jaar de accu te vervangen.

Laadt niet meer op
Alhoewel dit meerdere oorzaken kan hebben, ligt het vaak aan het oplaadpunt van de Smartphone/Telefoon (dock-connector/lightning-connector). Wij vervangen het oplaadpunt en uw Smartphone/Telefoon werkt weer perfect. Bij deze reparatie wordt ook vaak de microfoon vervangen.

Wij repareren de onderstaande modelen van:

Huawei

  • Huawei Ascend P6
  • Huawei Ascend P7
  • Huawei Ascend P8
  • Huawei Ascend P9
  • Huawei Ascend G6
  • Huawei Ascend G7
  • Huawei Ascend G620s
  • Huawei Ascend G630
  • Huawei Y serie

Waarom ons?

Snelle service!

Uw toestel is meestal klaar terwijl u wacht. Wij weten dat u toestel tegenwoordig erg belangrijk is. U hoeft uw toestel dus niet lang te missen.

Vakkundig

Onze specialisten zijn al jaren dagelijks bezig reparaties uit te voeren. Wij hebben ervaring met de allernieuwste toestellen

Betrouwbaar

Uw toestel is uw privé eigendom. Deze heeft niet alleen materiële waarde. Wij begrijpen deze waarde en leveren uiterste zorg aan de reparatie en afhandeling. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken.

Onze klanten over onze service

Thomas Koerhuis

Rated 5,0 out of 5
23/06/2022

Echt een topwinkel. Ze zijn klantvriendelijk, de kwaliteit en kwantiteit is daar perfect en ze schenken hele goede koffie. Echt een aanrader

Thomas

jmekkering

Rated 5,0 out of 5
23/06/2022

Vriendelijk telefonisch te woord gestaan op mijn vragen. Spontane medewerker heeft mijn toestel uiterst professioneel voorzien van nieuw scherm. En niet onbelangrijk, de prijs is scherp. Reparaties aan je telefoon zijn helaas altijd prijzig maar bij Pure net even goedkoper.

jmekkering

iPhone X scherm vervangen

Rated 5,0 out of 5
23/06/2022

iPhone X scherm vervangen bij Pure Repair. Ik kon wachten in de winkel onder genot van een bakje koffie! Super service, als er wat is kom ik zeker terug en ook zal ik al mijn vrienden en familie doorverwijzen!

Joke

Kom langs bij ons in Groningen

Gevestigd in de winkelcentrum Paddepoel, zijn wij gemakkelijk te bereiken met zowel de bus, fiets, auto en lopend. Ons team staat klaar met een kop koffie, thee of wat fris. Uw toestel is meestal gemaal terwijl u wacht! Tevens kunt u de eerste 90 minuten gratis u auto parkeren op onze grote parkeerplaats