Zakelijk Reparatie Groningen: iPhone | iPad | Smartphone | Telefoon | Tablet - PureRepair
Bel onsAfspraak

Wij zijn uw oplossing voor uw smartphone/tablet onderhoud

Tegenwoordig loopt iedereen met een smartphone. Naast de privé-toestellen van werknemers, is het gebruikelijk om via de zaak een toestel te gebruiken. Gezien de urgentie van het gebruik, kunt u z’n toestel niet missen. Daarom bieden wij een haal/breng service aan binnen één werkdag. Wij halen dus ochtends een toestel op en brengen deze tegen het eind van een werkdag weer terug. Zo hoeft iemand niet te reizen en kunt rustig door met het werk. Dit werkt efficient en gemakkelijk.

Vakmensen
Gevestigd in de winkelcentrum Paddepoel, zijn wij gemakkelijk te bereiken met zowel de bus, fiets en auto. Ons team staat klaar u met een kop koffie of thee. Uw telefoon of tablet is gemaakt terwijl u wacht! De routine en onze passie, in combinatie met uitstekenende training, maakt ons de meest capabele reparateurs van Nederland. Ook geeft dit ons een grote capaciteit, wij kunnen de grootste klanten helpen.

Betalen op factuur
Bij ons krijgt u netjes een factuur opgestuurd per brief of email. Mocht u verzekerd zijn, kunt u in de meeste gevallen dit verhalen. Hiernaast kunt u de BTW gebruiken voor uw belastingaangifte.

Service op maat
Graag willen wij met u om tafel om te bespreken wat uw wensen zijn en onze mogelijkheden. Wij stellen ons flexibel op en willen graag meedenken aan eventuele oplossingen.

Waarom

Wij bieden u de oplossing voor het onderhoud van uw elektronica

Op factuur betalen

Hoogste kwaliteit & service

Up-to-date experts

Service op maat

Apple smartphone/telefoon/tablet reparatie Groningen
Blackberry reparatie Groningen
Huawei reparatie Groningen
Microsoft/nokia smartphone & tablet reparatie Groningen
LG smartphone/telefoon reparatie Groningen
Samsung Galaxy & tablet reparatie Groningen

Boek een reparatie

Laden ...

Vraag meer informatie aan

Wij willen graag met u om tafel


Menu