Tablet reparatie Groningen: Apple | Samsung | LG | Huawei | Sony | HTC
Bel onsAfspraak

Tablet reparatie in Groningen

We kunnen er allemaal mee te maken krijgen; een tablet die niet meer werkt. Of u de tablet nou voor studie, werk of gewoon voor op de bank gebruikt, we kunnen niet zonder. Er zijn vele merken die tablets aanbieden, waarvan de grootste Samsung en Apple. Echter zijn er vele kleinere merken waar ook een reparatie mogelijk is. Mocht uw merk er niet tussen staan, vul dan het contactformulier in en krijg een vrijblijvende offerte.

Glas/scherm kapot
Aangezien een tablet vaak wordt gebruikt om te lezen, is het vervelend als het glas is gebroken. Bij veel merken is het LCD een aparte module als het glas/digitizer (touchscreen), in dit geval is een reparatie een de meeste gevallen goedkoop. In sommige gevallen is het LCD vastgemaakt aan het glas, hierdoor moeten wij het volledige scherm vervangen. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen voor de iPad Air 2.

Batterij loopt snel leeg
Normaliter heeft een tablet accu een levensloop van ongeveer 1,5 jaar. Na deze periode valt de tablet uit na kort gebruikt. Het is ontzettend vervelend om op een drukke dag niet meer bereikbaar te zijn. Daarom is het verstandig eens in de 1,5 jaar de accu te vervangen.

Laadt niet meer op
Alhoewel dit meerdere oorzaken kan hebben, ligt het vaak aan het oplaadpunt van de tablet (dock-connector/lightning-connector). Wij vervangen het oplaadpunt en uw tablet werkt weer perfect. Bij deze reparatie wordt ook vaak de microfoon vervangen.

Andere problemen?
Sommige problemen nemen wij niet op in onze reparatielijst, aangezien deze soms zelden voorkomen. Natuurlijk zijn wij ook in staat deze te repareren. Staat uw probleem niet tussen de lijst of weet u niet welk probleem bij welke reparatie hoort, vul dan het contactformulier in.

  • Vele merken ondersteund
  • Betrouwbare service
  • Onderdelen van de beste kwaliteit
  • Onze experts helpen u

Merken

Vele merken ondersteunen wij

Apple

Samsung

Huawei

LG

Blackberry

HTC

Nokia

Microsoft

Oneplus

Xiaomi

Apple smartphone/telefoon/tablet reparatie Groningen
Blackberry reparatie Groningen
Huawei reparatie Groningen
Microsoft/nokia smartphone & tablet reparatie Groningen
LG smartphone/telefoon reparatie Groningen
Samsung Galaxy & tablet reparatie Groningen

Boek een reparatie

Laden ...

Vraag offerte aan

Wanneer uw reparatie nog niet bij ons bekend is


Menu