Groningen: iPhone | iPad | iPod | Telefoon | Reparatie-punt
Bel onsAfspraak

iPhone, iPod en iPad reparatie in Groningen

Onze vestiging in Groningen is naast een reparatie-punt, ook ons hoofdkantoor. Vanuit hier coördineren wij de andere vestigingen en plannen wij ook de groei uit naar andere steden. Het repareren van uw iPhone, iPod of iPad op ons kantoor in Groningen is zeer gemakkelijk. Maak een afspraak en geniet van een kopje koffie. Dagelijks staan hier gespecialiseerde reparateurs voor u klaar om zo snel mogelijk te helpen.

Hebt u vragen over onze service in Groningen? Neem hier contact op.

Routebeschrijving

Pak de bus naar Zernike en stap uit bij de halte Zernikeplein. Loop vervolgens weg van de universiteit. Blijf de weg volgen voor circa 400 meter. In het gebouw aan de linkerkant met de vlaggen van ‘Cube050’ zit ons kantoor. Eenmaal binnen kan je de trap op lopen, vervolgens ga je rechtdoor. Aan het eind van de gang zit Puretech. Je kan het kantoor herkennen aan ons naambordje.

Openingstijden

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is het mogelijk uw toestel af te geven vanaf 10:00. Echter begint onze reparateur pas om 13:00 met repareren, dus kunt u in die periode niet wachten op uw reparatie.

Maandag 
Dinsdag 
Woensdag 
Donderdag 
Vrijdag 
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Adres

Kadijk 1 - unit 107
Groningen, Groningen 9747AT
Telefoon: 0681418581
E-mail: bart@puretech.nl
URL:
BTW nummer: NL854452771B01
Kamer van Koophandel nummer: 61700533


Boek hier uw reparatie

Laden ...

Menu