Blog - PureRepair
Bel onsAfspraak

[custom-facebook-feed]

Boek hier uw reparatie

Uw toestel binnen een paar stappen gerepareerd.U heeft gekozen voor een, voor dit formulier, nog onbekend toestel/probleem. Wij repareren vele andere toestellen. Na het beoordelen van uw probleem, zullen wij u een prijsopgave sturen.

De Macbook Pro's (unibody) van 2007 t/m 2013 worden ontzettend afgeremd door de optische harde schijf. Een upgrade naar een solid-state-drive (SSD) zorgt voor een extreme tijdwinst. Een dergelijke upgrade zorgt ervoor dat de Macbook nog vele extra jaren mee kan. Voor meer informatie, zie het kopje "macbook".

Wij bieden de upgrade in verschillende soorten aan. U kunt kiezen uit:

- Aantal gigabytes

- Oude harde schijf in DVD-slot. (Wij kunnen ervoor zorgen dat uw oude harde schijf in plaats van de DVD-speler komt, hierdoor kunt u gebruik maken van extra opslag)

- Oude DVD-speler in externe behuizing. (Aangezien de DVD-speler ruimte moet maken voor de oude harde schijf, kunnen wij de DVD-speler in een externe behuizing plaatsen, zodat u deze per USB nog kan gebruiken)

Wij zetten gratis uw bestanden/software over naar uw nieuwe harde schijf, mits de grote van de bestanden/software niet groter is dan de SSD.


Onze professionele reparateur in Groningen voert reparaties uit op elke werkdag vanaf 13:00 tot en met 17:00. Onze locatie in Amsterdam is op Dinsdag, Woensdag en Donderdag geopend. Geef uw dag en tijd op en u bent van harte welkom onder het genot van thee of koffie. Mocht u voor een later moment een afspraak willen maken, geef dit dan aan onder opmerkingen. Let op: wij werken alleen op afspraak.


Onze klanten

Beoordeeld bij Feedback Company met een 9.7!

Menu